Aerospace & Defense

专注于你的成长

我们为超过100家公司在全国航空航天,从初创到寻求扩大自己的业务成熟的公司。客户寻求我们的帮助的事项,从税务合规和保证,一些专门性问题影响的航空航天工业,如长期合同,国际交易,国家税收优惠和鼓励政策,以及实体结构。

我们还帮助航空航天公司了解他们面临的许多二三线厂商目前整合的挑战,帮助他们通过所有权变更或转换投资的退出做准备。

对于公司在国防工业,我们帮助客户遵守提供专业的赢咖2服务和专业知识,成功和自身定位,赢得长期合同在政府资助的一个不确定的时代。

我们的一些客户是航空航天和国防所拥有的私人股本投资者,并通过我们尽职调查的收购,以及满足他们正在进行的审计,税务和咨询需求帮助这些投资者自己的投资组合。

The 赢咖2 Aerospace & Defense Practice is composed of dedicated professionals deeply engaged in the industry. Along with providing integrated accounting and consulting 服务, we offer ongoing client education, sponsor numerous national aerospace conferences, and host local industry 事件 to keep our clients up to date on what's affecting their industry.

见解


文章
Innovation in the aerospace industry is a natural fit for R&D tax credits, but calculating and qualifying for them requires careful consideration.

报告
Making the right decisions for your business starts with having the most accurate and up-to-date information available. Our Aerospace & Defense Market Monitor keeps you abreast of 事件, trends, and market forces that shape and guide your industry.

文章
航空航天与国防企业面临着独特的挑战,网络安全。学习如何降低公司的风险。

网络直播
航空航天和国防工业综合体被威胁者通常希望能够窃取敏感技术的目标。但是,也有你的公司可以采取预防或减轻违反安全的影响的步骤。

网络直播
在此网络广播,我们将深入探讨了税制改革的航空航天和国防意义,并确定规划的机会,使你能为贵公司更好地定位。

文章
华盛顿州提供了多种税收优惠政策,当地的航空航天公司。

国家实践领导人

业内专业人士